“18. Geleneksel Uluslararası Cumhuriyet Sergisi” 29 Ekim 2020

Değerli Akademik ve İdari Personelimiz,

Fakültemiz tarafından düzenlenen ve ilk kez sanal olarak gerçekleşecek olan “18. Geleneksel Uluslararası Cumhuriyet Sergisi” 29 Ekim 2020 Perşembe günü www.cumhuriyetsergisi.com adresinde açılacaktır. Yıl sonuna dek açık kalacak olan sergiye katılım için Son Başvuru Tarihi 23 Ekim 2020 olup Sergi Şartnamesi ve Başvuru Formu ektedir. İlgi ve katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı

Sergi Başvuru Formu