3. Uluslararası Kaleiçi Oldtown Festivali
11-14 Ekim 2018 tarihleri arasında Kaleiçi’nde 3.Uluslararası Oldtown Festivali düzenlenecektir. Bu kapsamda; ATSO Kaleiçi Evi’nde sergiler ve sanatsal çalışmalar gerçekleşecektir.
Sanatsal etkinliklere GSF Fotoğraf Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Handan Dayı “Kaleiçi’nde Selçuklu İzleri” isimli bir fotoğraf sergisi ile katılım sağlayacaktır.
Ayrıca; Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Ebru Nalan Sülün’ün küratörlüğünde de ; festival kapsamında “Açık Hava Sanat Alanı” etkinliği düzenlenecektir. Disiplinlerarası yaklaşım ile oluşturulan sanatçılar kaleiçi sokaklarında tarihin izini süren çalışmalar gerçekleştireceklerdir.
Oldtown Festival kapsamında gerçekleşecek olan etkinliklere tüm akademik ve idari personelimiz davetlidir.

Tel: 0 242 310 62 00
Tel: