5. Uluslararası Akdeniz Sanat Sempozyumu (2-4 Nisan 2020)

Fakültemiz ev sahipliğinde, Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi ve Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği destekleriyle düzenlenen  “5. Uluslararası Akdeniz Sanat Sempozyumu” 2-4 Nisan 2020 tarihlerinde Antalya-Kemer’de gerçekleştirilecektir. Kişisel / Karma Sergi ve Çalıştaylara yer verilecek Sempozyumun teması “Kültürel Kimlik ve Kültürel Kodlar” olarak belirlenmiştir. Katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.

Önemli Tarihler:

Bildiri Özeti ve Sergiye Müracaat Tarihi: 18 Mart 2020