5. Uluslararası Akdeniz Sanat Sempozyumu (2-4 Nisan 2020)

Fakültemiz ev sahipliğinde, Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi ve Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği destekleriyle düzenlenen  “5. Uluslararası Akdeniz Sanat Sempozyumu” 2-4 Nisan 2020 tarihlerinde Antalya-Kemer’de gerçekleştirilecektir. Kişisel / Karma Sergi ve Çalıştaylara yer verilecek Sempozyumun teması “Kültürel Kimlik ve Kültürel Kodlar” olarak belirlenmiştir. Katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.

Önemli Tarihler:

Bildiri Özeti ve Sergiye Müracaat Tarihi: 18 Mart 2020

Özetlerin ve Eserlerin Kabul Bildirim Tarihi: 20 Mart 2020

Eserlerin Son Gönderilme Tarihi: 27 Mart 2020

Sempozyum Yeri: Armas Luxury Resort Otel

Sempozyum Katılım Bedeli: 250 TL (Sempozyum + Karma Sergi: 300 TL)

Karma Sergi Katılım Bedeli: 150 TL

Workshop Bedeli: Ücretsiz

Sempozyum ile ilgili bilgi, Duyuru Metni ve Sempozyum Katılım Formu için:

www.gsf.akdeniz.edu.tr

www.ifarts.org