8 Mart Dünya Kadınlar Günü Ulusal Karma Sergisi

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ULUSAL KARMA SERGİSİ

8 MART 2022 – 8 MAYIS 2022

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak gelenekselleşen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Karma Sergisi’ni tüm kadınlarımıza ithaf ediyoruz. Kepez Belediyesi Dokumapark Modern Sanatlar Galerisi’nde gerçekleşecek olan sergiye gönderilecek eserler için herhangi bir konu ve teknik sınırlama bulunmamaktadır. Sergiye gönderilecek eserlerin (gönderi ve iade) kargo masrafları aşağıda belirtilen posta şirketi ve gönderi kodu kullanılarak gönderilmesi durumunda, Kepez Belediyesi tarafından karşılanacaktır. Karma Sergi, sanatın bütün disiplinlerine açık olup, eserler sergilemeye hazır şekilde gönderilmelidir. Sergi sonunda katılımcılara katılım belgesi, e-katalog düzenlenecektir.

Şartname ve Başvuru Formu için tıklayınız.