Akbank Sanat “Kampüste Dijital Sanat”
Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Akbank Sanat, Digilogue ve Base Istanbul işbirliği ile “Kampüste Dijital Sanat”

Dijital Sanat alanında eserler veren Uluslararası ve Türk sanatçıların çalışmalarını kampüslere taşıyacak proje, sergi ve zengin yan etkinlikleri ile üniversite öğrencilerine ilham kaynağı olmayı hedefliyor.

İstanbul- Akbank Sanat’ın ardından Sakarya Üniversitesi, ODTÜ ve Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan etkinlikte sergiler, paneller, workshop, video gösterimleri düzenlenecektir.

Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan etkinliğin genel koordinatörlüğünü Akdeniz Üniversitesi Kültür ve Sanat Komisyonu üyesi ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanı Öğr.Gör.Dr. Ebru Nalan Sülün ‘ün üstlendiği etkinlik, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin farklı alanları ve Olbia Sanat Galerisi’nde gerçekleşecektir.

Sanatçılar:
Alex Verhaest, Candaş Şişman, Lawrence Lek, Refik Anadol, Marshmallow Laser Feast, Ozan Türkkan, Gaetan Robillard

Akdeniz Üniversitesi Kampüste Dijital Sanat Programı

7 Mayıs 2019 Salı

17.00    Sergi açılışı (Olbia Sanat Galerisi)

8 Mayıs 2019

11.00 – 12.00: Panel – Kampüste Dijital Sanat

13.00 – 15.00: Workshop – Müzik ve Dijital Medya (Karakter)

15.00 – 16.00: Video Gösterimi

13 Mayıs 2019

15.00 – 16.00: Konuşma – Candaş Şişman “Çoklu Duyusal Enstalasyonlar ve Deneyim Tasarımı”