Doç. Dr. Hakan Öniz Seminer Sunumu

Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarımı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hakan ÖNİZ Rusya Sevastapol State Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde, 21 Nisan 2021, saat: 11:00’da “Denizcilik Arkeolojisi” ile “Tarihi ve Kültürel Mirasın Arkeolojisi ve Korunması” başlıklarında çevrimiçi bir sunum gerçekleştirecektir.

Conference ID: 872 2541 5986
Access code: 933465

Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı