Dr. Öğr. Üyesi Mehmet SAĞ – Kişisel Sergi (3-13 Ocak 2020)

Fakültemiz Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet SAĞ‘ın Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı dolayısıyla hazırladığı “Dört Renk Dört Yön Türk Ruhu” adlı kişisel sergisi 03 Ocak 2020 Cuma günü Saat 14:00‘da Mersin / Yunus Emre Kültür Merkezi‘nde açılacaktır.

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet SAĞ, aynı gün Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Saat 13:00’da ‘Türkler Niçin Renklerin Efendisidir, Resimlerin Çıkış Noktası Nedir?’ konulu bir konferans sunacaktır. İlgilerinize sunulur.