Manas Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı

2. Aşama sınavına girmeye hak kazanamamış adaylar, Kırgızistan – Türkiye Manas Üniversitesi’nin özel yetenek sınavına girmek için Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı’na dilekçe ile başvurabilirler. Sınav tarihi: 18 Ağustos 2016, saat: 16.30’dur.

manas_afis

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi adına alacağı öğrenciler için 2016-2017 Özel Yetenek Sınavı başvuru belgesi ve sınav ile ilgili bilgilere aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilir.

Manas Üniversitesi için başvurular fakültemiz öğrenci işlerine şahsen yapılmalıdır. Ayrıntılı bilgiler başvuru ofisinden alınabilir. Manas Üniversitesi Özel Yetenek Sınavları, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Yetenek Sınavları ile birlikte, aynı koşul ve esaslar ile yapılacaktır.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2016 Özel Yetenek Sınavı Koşul ve Esasları »

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi, Özel Yetenek Sınavı Başvuru ve Sınava Giriş Belgesi »

Tel: +90 242 310 6200
Tel: +90 242 310 6213 - fax