8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri “Kırsal’da Kadın”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri 5. Geleneksel Jürili Ulusal Karma Sergi “Kırsal’da Kadın”

8-17 Mart 2017

Ulusal Jürili Karma Sergi fakültemiz, kurulduğu günden bugüne, yüzlerce önemli sanat etkinliğine ev sahipliği yapmış, etkinlikler organize etmiş ve bu alanda hatırı sayılır sayıda, ulusal ve uluslararası üne sahip sanatçıları aynı çatı altında toplayabilmiştir. Bu etkinliklerden biri olan ve büyük önem verdiğimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında, yüze yakın sanatçı ve sanat eserini ağırlayacak olmanın heyecanı içinde olan fakültemiz, bu yıl yine belirli bir temayı kendine rehber edinmiş ve düzenleme kurulu çalışma planını bu doğrultuda şekillendirmiştir. Tüm dünyada evrensel bir değer olarak kabul edilen kadın olgusunu, farklı sanat alanlarında kalıcı değere dönüştürecek sanatçılarımızın eserleriyle iştirak edecekleri sergimizin bu seneki konusu, “Kırsal’da Kadın” olarak belirlenmiştir.

Sergi şartnamesi için tıklayınız.

Sergi katılım formu için tıklayınız.

Tel: +90 242 310 6200
Tel: +90 242 310 6213 - fax