Kültürel Mirasın Korunması ve Yaşatılması Sempozyumu-Sergisi

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi‘nin düzenlemiş olduğu KÜLTÜREL MİRASIN KORUNMASI ve YAŞATILMASI SEMPOZYUMU-SERGİSİ etkinliği 24-25 Nisan 2018 tarihinde Antalya‘da yapılacaktır. Sempozyum temaları kitap sanatları, plastik sanatlar, tekstil, mimarlık ve müzik olarak belirlenmiştir. Etkinlik ile ilgili diğer detaylar ekte verilmiştir. Katılımlarınızla etkinliğimizi onurlandırmanızı dileriz. Tam bildiri son gönderim tarihi 15 haziran olarak belirlenmiştir. Bildiri yazım kuralları ektedir.

Sempozyum Programı

“Kültürel Mirasın Korunması Ve Yaşatılması”

Katılımcı Bilgi Formu

Özet Şablonu