MODA VE TEKSTİL TASARIMI BÖLÜMÜ

Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü, tekstil tasarımı eğitimi vermek üzere kurulmuş ancak henüz eğitim öğretime başlamamıştır. Bölüm öğrencilerinin dört yıl boyunca; dokuma tasarımı, baskı tasarımı, moda tasarımı dallarında estetik bilgi, beceri ve teknik donanımları sağlanarak, tasarım dünyasının, moda ve tekstil sektörünün gereksinmelerine uygun; yaratıcı, üretken tasarımcılar olarak yetiştirilmeleri amaçlanmaktadır. Uzmanlık alan programlarının ortak amacı, tasarım ve yaratıcılığın anlatım aracı durumuna dönüştürülmesi, onunla özgün biçimler yaratılması, sanat ile endüstrinin kaynaştırılmasıdır. Bölüm henüz eğitim-öğretime başlamamıştır.

Öğretim Elemanı Kadrosu

Yrd. Doç. Gözde YETMEN (Bölüm Bşk.)
gozde99@gmail.com (0242) 310 6285
Yrd. Doç. Menekşe Suzan TEKER mesinal@hotmail.com   (0242) 310 6217