MODA VE TEKSTİL TASARIMI BÖLÜMÜ

Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü, moda ve tekstil tasarımı eğitimi vermek üzere kurulmuştur. Bölüm öğrencilerinin dört yıl boyunca; dokuma tasarımı, baskı tasarımı, moda tasarımı dallarında estetik bilgi, beceri ve teknik donanımları sağlanarak, tasarım dünyasının, moda ve tekstil sektörünün gereksinmelerine uygun; yaratıcı, üretken tasarımcılar olarak yetiştirilmeleri amaçlanmaktadır. Uzmanlık alan programlarının ortak amacı, tasarım ve yaratıcılığın anlatım aracı durumuna dönüştürülmesi, onunla özgün biçimler yaratılması, sanat ile endüstrinin kaynaştırılmasıdır. Bölüm 2017-2018 eğitim-öğretim yılında öğrenci kabulüne başlamıştır.

STAJ

İşyeri Staj Kabul Formu

İşyeri Staj Değerlendirme Formu

Öğretim Elemanı Kadrosu